Пиво Mikkeller «Rauchpils» світле нефільтроване 4.6°
Данія, Світле, Нефільтроване, 4.6°
Mikkeller Rauchpils - це в повній мірі незвичайне пиво, унікальність якого полягає в особливій технології приготування. У рецептурі використовується спеціальний солод, який був підкопчений на букових дровах. Завдяки цьому напій володіє п'янким і смачним димним ароматом і копченим смаком.
Колір: Глибокий туманно-золотистий з бурштиновими переливами напій володіє міцною пінистою шапкою, яка залишає снігові кільця на келиху.
Аромат: Цей смачний напій вабить нотами ароматного м'яса, тільки знятого з гриля, збуджуючого апетит диму, приторного меду і зерна, зі слабким звучанням лимона і хмелю.
Смак: Насичений смак диму і копченого м'яса, приправленого перцем, солодом, і лимоном, на зміну якому приходять солодовий, перцевий і м'ясистий дим з довгим післясмаком.
З чим поєднується: Дуже вдало напій доповнить пікантні, соковиті м'ясні страви різних кухонь світу, а також сири, і особливо копчене м'ясо.
Mikkeller - це пивоварня-революціонер, яка кожним своїм новим сортом і смаком розширює межі пивоваріння та задає його стилістику. Як щодо пива спонтанного бродіння на буряках, горобині або ж ківі? Саме такі експерименти привели до створення шедевральних смаків: чотири сорти зараз знаходяться в ТОП-50 RateBeer в своєму стилі, а рейтинг Beer Geek Brunch Weasel взагалі додав його до списку кращих сортів світу.
Першими власниками пивоварні були журналіст Крістін Келлер та математик Міккель Б’єргсьо. Почалося все з варення пива вдома, і продовжилось розширенням меж реалізації до 40 країн і створенням більше 800 сортів. І все це Міккель, а Келлер повернувся до журналістики. До цього дня це компанія-кочівник, яка їздить по всьому світу і створює нові смаки - такі ж оригінальні, неповторні і характерні, як і країни, в яких «народжуються» сорти.
Склад: вода, солод, хміль, дріжджі.
Енергетична цінність на 100 г. продукту:
- ккал. 42
- вуглеводи 4.3
- білки 0.1
- жири 0