Карбонад Ломо Ембручадо Tello - це шалено смачна сиров'ялена свинина без жиру. У процесі її виготовлення м'ясо проморожують, додають приправи і в'ялять в спеціальних сушарках не менше 3-4 місяців. Цей делікатес ароматний і вишуканий! Карбонат Ломо з хрусткими хлібцями і помідорами - це незабутній смак, який захоплює.
«Більше 50 років створення традиційних смаків в іспанській м'ясній промисловості», - це короткий опис історії підприємства Tello. Це відома іспанська компанія, чиї продукти можна знайти в більш ніж 40 країнах світу. На міжнародному ринку частка компанії складає 20% від загального обсягу продажів. В руках третього покоління родини перебуває результат поєднання традицій, якості і старань усіх працівників. Заснована компанія була в далекому 1960 році паном Еусебіо Тельо в провінції Толедо в центральній частині Іспанії. Сьогодні ж вона зосереджена на виробництві та прямих продажах всіх видів м'ясних продуктів. Одна з основних стратегій компанії - це постійна адаптація до мінливих вимог ринку, з акцентом на проектуванні та розробці нових продуктів.
Склад: Свинина, сіль, паприка, лактоза, декстроза, антиоксиданти (Е316), консерванти (Е252, Е250).
Енергетична цінність на 100 г. продукту:
- ккал. 226
- білки 27
- жири 35
- вуглеводи 1