Риба

РИБА

Хіт продаж
72.03
грн за 70 г
Хіт продаж
53.10
грн за 100 г
63.18
грн за 70 г
Хіт продаж
74.27
грн за 70 г
61.29
грн за 70 г
31.85
грн за 100 г
118.44
грн за 70 г
65.42
грн за 70 г
33.88
грн за 70 г
Ви переглядали

Пиво – улюблений багатьма алкогольний напій. До пінного завжди вибирають нестандартні закуски та делікатеси. У нас традиційною залишається солона чи в'ялена риба. Хоча різні м'ясні снеки, ковбаски, горіхи та солоні сири мають не менший попит. На сайті Hop Hey ви знайдете найширший асортимент не тільки пива, а й різноманітних закусок до нього. Смачна та якісна риба до пива (Полтава) у наших магазинах та на сайті – це в'ялений лящ, плотва, густера, корюшка та ставрида.

Універсальна закуска до пива – риба – може бути у формі цілої тушки, а також у вигляді шматочків або пресованих паличок. При виборі рекомендують звертати увагу на вигляд, упаковку, спосіб приготування. Чому варто купити сушену рибу у Полтаві саме у мережі Hop Hey? Компанія гарантує високу якість та свіжість продукту, надійну упаковку та швидку доставку.

Риба до пива: асортименти в Hop Hey

Риба в'ялена, купити яку можна в широкому асортименті на нашому сайті, залишається найпопулярнішою закускою до будь-яких сортів пінного. Яку продукцію пропонує магазин своїм покупцям:

  • жирна та соковита плотва - цілі в'ялені тушки;

  • в'ялена густера - середнього посолу та жирності;

  • річковий лящ, чиє м'яке і ніжне м'ясо в міру жирне та солоне;

  • балтійська корюшка - м'ясиста, злегка солодкувата, з ніжним смаком і без кісток;

  • сушена ставридка - соковита та ароматна;

  • снеки путасу без кісток просолені, підійдуть для світлих сортів;

  • солодкуваті смужки ліпарії, які зручно їсти;

  • тонкі трубочки зі спресованого філе лосося;

  • сушена ікра судака – делікатес з оригінальним смаком.

Процес в'ялення, сушіння та соління відомий давно. Так вдавалося зберегти тушки надовго за часів, коли не було консервантів, окрім солі. Тому і зараз риба має натуральний смак і готується без хімічних речовин.

Як вибрати якісну рибну закуску до пива?

В'ялена та сушена риба відрізняється на смак. У чому різниця? Перш ніж сушити тушку, її потрошать і відрізають плавці, голову та хвіст. Потім солять та додають спеції, а далі висушують у прохолодних приміщеннях протягом 1,5 – 2 місяців. Для сушіння підходять нежирні сорти, а м'ясо виходить щільним та сухим.

В'ялять рибні тушки за іншою технологією:

  • цілу тушку миють і витримують у солі кілька днів;

  • наступний етап - промивання та вимочування в чистій воді;

  • рибу в'ялять у сухих, теплих і добре вентильованих приміщеннях кілька днів.

Цей спосіб вимагає жирних сортів, і м'ясо виходить соковитим та ароматним. Якщо потрібна така риба для пива, доставка в Полтаві входить у сервіс мережі магазинів Hop Hey. Замовляйте алкогольні напої та смачні закуски до них: рибні та м'ясні снеки, горішки, чіпси, грінки, крекери. Насолоджуйтесь улюбленими сортами пива та спробуйте наші делікатеси.