Риба «Бичок» в'ялена
Риба «Бичок» в'ялена

Риба «Бичок» в'ялена

Риба
(4)
Немає в наявності
Дивитися схожі

М'ясо риби смачне, щільне і помірно солоне, багате мікроелементами при цьому містить мало дрібних кісточок. При в’яленні бичок втрачає близько 80% води, зберігаючи при цьому корисні речовини в концентрованому вигляді.

Склад: Риба бичок, сіль.

Енергетична цінність на 100 г продукту: 

  • 157 ккал
  • Білки – 28
  • Жири - 2.5
  • Вуглеводи - 0.28

Умови доставки

Доставка курʼєром

Мінімальна сума всього замовлення - 300 грн

Вартість доставки залежить від суми всього замовлення:

  Від 300 до 550 грн. 60 грн

  Від 550 грн безкоштовно


Термін доставки - до 1 години 30 хвилин*

*на час доставки можуть впливати повітряні тривоги


Оплата:

  • готівкою кур'єру
  • банківською картою на сайті
  • Самовивіз з Hop Hey

    Мінімальна сума всього замовлення - 250 грн

    Час складання замовлення - до 30 хв

    Можете без черги забрати з магазину в зручний для Вас час


    Оплата:

  • готівкою в магазині
  • банківською картою на сайті чи в магазині
  • Опис

    Вид

    Риба


    Умови доставки
    Доставка курʼєром

    Мінімальна сума всього замовлення - 300 грн

    Вартість доставки залежить від суми всього замовлення:

      Від 300 до 550 грн. 60 грн

      Від 550 грн безкоштовно


    Термін доставки - до 1 години 30 хвилин*

    *на час доставки можуть впливати повітряні тривоги


    Оплата:

  • готівкою кур'єру
  • банківською картою на сайті
  • Самовивіз з Hop Hey

    Мінімальна сума всього замовлення - 250 грн

    Час складання замовлення - до 30 хв

    Можете без черги забрати з магазину в зручний для Вас час


    Оплата:

  • готівкою в магазині
  • банківською картою на сайті чи в магазині
  • Відгуки
    (4)
    Богдан
    15 листопада 2016, 22:45
    120 грн/кг не занадто дорого для в'яленого бичка? Я часто купую його в супермаркеті 65-75 грн/кг.
    GooD
    04 листопада 2016, 13:35
    замечательные бычки , но Икра дальневосточная лучше.
    youhim
    04 грудня 2015, 19:58
    Бычок когда как.  Иногда более-менее, иногда совсем никак.  На 2-3 балла.  Вы просто не представляете каким может быть правильный бычок!
    Гость
    04 грудня 2015, 19:58
    Мясо рыбы вкусное, плотное и в меру соленое, богатое микроэлементами при этом содержит мало мелких косточек. При вялении бычок теряет около 80% воды, сохраняя при этом полезные вещества в концентрированном виде.