Брецель до пива Баварський
Брецель до пива Баварський

Брецель до пива Баварський

(4)
Немає в наявності
Дивитися схожі

Традиційні баварські кренделики з дріжджового тіста, посипані сіллю. Перед випічкою брецелі занурюють на кілька секунд в розчин соди (Лауге - лужна суміш), завдяки чому вони набувають при випічці типового коричневого кольору.

Склад: Борошно, сіль, дріжджі, цукор.

Енергетична цінність на 100 г продукту: 

  • 300 ккал
  • Жири - 6
  • Білки - 20
  • Вуглеводи - 35

Умови доставки

Доставка курʼєром

Мінімальна сума всього замовлення - 300 грн

Вартість доставки залежить від суми всього замовлення:

  Від 300 до 550 грн. 60 грн

  Від 550 грн безкоштовно


Термін доставки - до 1 години 30 хвилин*

*на час доставки можуть впливати повітряні тривоги


Оплата:

  • готівкою кур'єру
  • банківською картою на сайті
  • Самовивіз з Hop Hey

    Мінімальна сума всього замовлення - 250 грн

    Час складання замовлення - до 30 хв

    Можете без черги забрати з магазину в зручний для Вас час


    Оплата:

  • готівкою в магазині
  • банківською картою на сайті чи в магазині
  • Опис
    Умови доставки
    Доставка курʼєром

    Мінімальна сума всього замовлення - 300 грн

    Вартість доставки залежить від суми всього замовлення:

      Від 300 до 550 грн. 60 грн

      Від 550 грн безкоштовно


    Термін доставки - до 1 години 30 хвилин*

    *на час доставки можуть впливати повітряні тривоги


    Оплата:

  • готівкою кур'єру
  • банківською картою на сайті
  • Самовивіз з Hop Hey

    Мінімальна сума всього замовлення - 250 грн

    Час складання замовлення - до 30 хв

    Можете без черги забрати з магазину в зручний для Вас час


    Оплата:

  • готівкою в магазині
  • банківською картою на сайті чи в магазині
  • Відгуки
    (4)
    Саша
    25 квітня 2017, 11:45
    Очень нравиться, дешево, по вкусовым очень хорош.
    Гость
    24 лютого 2016, 9:56
    раньше продавали брецели которые были на много вкуснее!
    Гость
    03 листопада 2015, 16:25
    Исторический баварский крендель из дрожжевого теста, посыпанный солью. Перед выпечкой брецели погружают на несколько секунд в раствор соды (Лауге - щелочная смесь), благодаря чему они приобретают при выпечке типичный коричневый цвет.
    Гость
    03 листопада 2015, 16:25
    Так это же обычные палычки с солью! Почему так дорого?