Прошутто Montorsi - це справжній м'ясний делікатес, який полонить найвитонченіші смаки найзавзятіших гурманів. Це свіжий свинячий Окіст, засолений і замаринований при контрольованій температурі і вологості, який витримується протягом більш ніж 1 року! Але не думайте, що все так просто. Адже тільки спеціальна італійська свинка, яка проходить особливий режим відгодовування, може стати прошутто. Все інше - просто бекон.
Італійський сімейний бізнес Montorsi народився у 2004 році, і спочатку його головною спеціалізацією було виробництво ковбас і салямі. Сьогодні компанія входить до групи Pellegrini, яка налічує більш ніж 50 працівників і будує нові заводи з системою мінімального впливу на навколишній світ. Компанія дивиться в майбутнє з непідробною цікавістю, ентузіазмом і бажанням створювати все нові і нові м'ясні делікатеси, які полонять кожного гурмана без винятку! Вони залишаються вірними своєму імені, яке є синонімом «гарантії друку». Це смак традицій, любові до добре зробленої справи і пристрасті до домашніх продуктів: все це і навіть більше можна відчути в кожному шматочку м'ясного делікатесу їх виробництва.
Склад: Свинина, сіль, лактоза, антиоксиданти, консерванти (Е252).
Енергетична цінність на 100 г. продукту:
- ккал. 945
- білки 26.9
- жири 13
- вуглеводи 0