Це називають по-різному: соціальною ініціативою, благодійністю, корпоративною соціальною відповідальністю. Але компанія Море Пива та найбільша національна мережа магазинів розливних напоїв HOP HEY beer shop передусім вважає це небайдужістю та відповідальністю за наше спільне майбутнє. Тож ми продовжуємо збирати пластикові кришечки, що ви приносите до наших магазинів, а кошти за їхню переробку спрямовувати на допомогу тим, хто цього найбільше потребує.

Екологічній та соціальній ініціативі зі збирання пластикових кришечок вже понад 5 років. За цей час у рамках благодійних проєктів БФ Овес ми зібрали та переробили понад 30 тонн пластику. Отримані кошти переважно спрямовувалися на допомогу у виготовленні протезів для українських військових.

З початком співпраці з БФ «Помагаєм» усі отримані за переробку гроші перераховуватимемо на нагальні потреби маленьких українців, їхнє лікування, реабілітацію, придбання медикаментів та обладнання.

Так за переробку 3,5 тонн пластикових кришечок, зібраних за останні пів року, ми отримали близько 7,5 тис. грн. Ці кошти допоможуть родині Ганусі Пархоменко придбати витратні матеріали для інсулінової помпи.

Робіть цей світ трішки кращим разом із нами!

Приносьте будь-які пластикові кришечки до магазинів Море Пива та HOP HEY beer shop по всій Україні та кладіть їх у бокси з наліпками «Здай кришечки на добрі справи».