Ви ще не чули? Тепер точно чули. «Море пива» змінює назву. Проте нічого страшного не відбулось. Ми залишаємось собою, просто стаємо ще кращими. Разом із назвою змінюється формат магазинів. 
А от зараз реально без паніки!
Всі улюблені сорти пива і закусок залишаються. Просто до них додається ще більше пива у пляшках від українських крафтовиків та зарубіжних броварень, ще більше напоїв та прикольних смачнюжок. Відтепер у нас можна буде поласувати не лише лимонадом та квасом, а й… Ай, довго перераховувати – завітаєте та побачите на власні очі.
Впевнені, ви оціните не тільки розширений асортимент товарів «для душі», але й нові просторі зали, де ніхто не дихатиме вам у потилицю.
Тепер відповіді на ключові питання ДЕ і КОЛИ
Вже зараз у Дніпрі працюють 2 магазини HOP HEY: біля «МОСТ СІТІ» та у ТЦ «НАГОРКА». А можливо, їх уже і більше, адже ця стаття не оновлюється. Вже зовсім скоро магазини подібного формату почнуть відкриватися у Києві, а згодом і в інших містах нашої присутності. Вони здебільшого з’являтимуться на місцях, де раніше були магазини «МОРЕ ПИВА», або десь дуже-дуже близько. Звичайно будуть і абсолютно нові, адже змінюючись ми не перестаємо рости.
Приблизно за два роки магазини HOP HEY з усіма їхніми додатковими можливостями і зручностями повністю замінять магазини «МОРЕ ПИВА» і, сподіваємось, перевершать їхні успіхи.
Тож, чекайте на HOP HEY у своєму місті та районі і крокуйте з нами до світлого, зручного майбутнього, повного розваг і крутих моментів.