John Gaspar

John Gaspar

Улюблене пиво клієнтів мережі Море Пива готується на заводі з угорським обладнанням за 4 кілометри від кордону з Угорщиною під керівництвом угорця Бейло Варга. Річ у тім, що саме в тій місцевості, де знаходиться містечко Берегово, так історично склалося, що українська та угорська культура переплелися між собою. Також як традиції та рецепти.

Походження Джона Гашпара

Торгову марку Джон Гашпар, саме так називають це пиво на батьківщині, придумали 2 друга угорського походження, Януш і Гашпар, в один жаркий день. Тамуючи спрагу джерельною водою, яка є головним багатством тих країв, вони уявили, як було б добре зварити з неї пиво. Натхненні ідеєю, друзі обговорили її зі своїми дружинами й, отримавши благословення, приступили до варіння.

Улюблене пиво закарпатських жінок

В знак подяки своїм дружинам, вони створили рецепт пива, яке обов'язково сподобається жінкам. Для цього вони взяли карамельний солод, найм'якшу джерельну воду і хміль зі свіжими відтінками в ароматі, який дає мінімальну гіркоту. Зрозуміло, жіноча стать високо оцінила новий напій, але чоловіки теж не залишилися осторонь.

Чоловіки поважають Гашпара за багатий аромат і насичений смак. А також за те, що він готується відповідно 500-річному баварському закону про чистоту пива - в його складі є тільки ячмінь, хміль і вода.

Сучасне виробництво

Джон Гашпар зараз готується на сучасних потужностях заводу "Карпатська пивоварня", побудованого в 1997 році. Пивовари дотримуються традиції й готують продукт європейської якості.

А ви можете придбати найсвіжішого Джона Гашпара не тільки на його батьківщині, але і в магазинах мережі Море Пива. А також замовити це пиво з доставкою додому на morepiva.ua.

Пиво «Джон Гаспар Оксамитове»
Немає в наявності
Міцність
5.0°
Гіркота
24IBU
Щільність
12%
Закарпатський темний лагер від легендарного пивзаводу в Берегово. Солодка карамель у післясмаку і трохи житнього хліба. Досить щільне пиво, але за рахунок лагерних технологій легко п'ється і втамовує спрагу.
Пиво John Gaspar «Оксамитове»
Немає в наявності
Міцність
4.7°
Гіркота
24 IBU
Щільність
12%
Закарпатський темний лагер від пивзаводу в Берегово. Напій характеризують солодка карамель у післясмаку і помірні відтінки житнього хліба. Відносно щільне пиво, при цьому легко п'ється и втамовує спрагу. Пиво має досить цікавий и своєрідний смак. Отже, щоб розкрити его НЕ переохолоджуйте напій. Оптимальна температура споживання складає близько 10 ° С і навіть вище. А в якості закуски до «Джона Гаспара» найкраще пасуватимуть сушене м'ясо, ковбаски з легким копченим присмаком, солодкуватий перуанський кальмар та житні сухарики зі спеціями. Аромат: карамельний з хлібними тонами Смак: карамельний з Присмак Житнього хліба Післясмак: карамельна солодкість з гірчинкою Склад: вода, солод, хміль, дріжджі.
Пиво John Gaspar «Casting»
Немає в наявності
Міцність
4.7°
Гіркота
20IBU
Щільність
12%
Пиво CASTING - новий сорт світлого пива торгової марки «John Gaspar». Має хмелевий аромат з квітковими відтінками. У смаку в основному відчуваються солодові тони з легкими карамелевими відтінками. Післясмак з легкою хмелевою гіркотою. Сорт добре поєднується з м'ясними снеками, сирами, горіхами. Аромат: хмільний аромат з квітковим нотами. Смак: в смаку солодові ноти, карамельний ноти. Післясмак: легко післясмак і з м'якою хмелевою гірчинкою. Температура споживання: 12-14 ° C. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі.
Пиво John Gaspar «Marida»
Немає в наявності
Пиво зварене з використанням пшеничного солоду, але характерні для пшеничних сортів відтінки гвоздики та банана тут відсутні. У смаку й ароматі відчуваються трохи солодкуваті ноти фруктів і тонка кислинка. В цілому характер пива досить стриманий, тому воно відмінно освіжає і добре поєднується з різними закусками та снеками.
Пиво «John Gaspar»
Немає в наявності
Міцність
4.6°
Гіркота
16IBU
Щільність
12%
Пиво з закарпатської пивоварні чудово втамовує спрагу, освіжає та пасує майже до будь яких закусок. Краще вживати охолодженим. Аромат: легко солодовий без сторонніх домішок Смак: солодовий, карамельно-хмелевий Післясмак: приємний хмельовий післясмак Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. З чим поєднується: сушене м'ясо, горішки, житні сухарики, куриця, ковбаски до пива.
Пиво John Gaspar «IPA»
Немає в наявності
Легкий світлий ель з ненав'язливим фруктово-квітковим ароматом. Хмелеві тони в букеті виражені слабше, ніж можна було б очікувати від IPA, ноти фруктів в смаку проявляються досить стримано. Інтенсивність хмелевої гіркоти невелика. Пиво п'ється досить легко і може стати своєрідним перехідним етапом від звичайного світлого лагера до більш ароматних і насичених сортів. Також воно непогано поєднується з більшістю традиційних закусок і снеків.
Пиво John Gaspar «Zorro»
Немає в наявності
Темне пиво зі збалансованим солодово-хмелевим смаком, ніжним ароматом підсмаженого хліба та трави. Досить легке і за вмістом алкоголю, і за смаковими відчуттями. Гіркота паленого солоду тут присутня, але дуже помірно, тому пиво п'ється легко, залишаючи сухий післясмак.